garantie Nooit meer moeite doen om uw caravan op zijn plaats te krijgen!
garantie Eerder echt kunnen beginnen met uw vakantie!
garantie Voorkom schade aan uw zware caravan!
garantie Nooit meer afhankelijk van hulp van anderen!
garantie

Halfautomatische Mover

De halfautomatische caravan mover van CombiMover is de eenvoudigste en meest betaalbare methode om uw caravan op de juiste plek te manoeuvreren. Ook behoud u altijd de mogelijkheid om op een later tijdstip te upgraden naar de automatische caravan mover. lees meer
garantie

Automatische Mover

De automatische caravan mover van CombiMover biedt de luxe van het vol automatisch op afstand besturen van uw caravan. Deze topkwaliteit caravan mover verzekert u velen jaren probleem vrij uw caravan op de juiste plaats te manoeuvreren. lees meer

Producten

Na het grote succes in Denemarken zal "Combi Mover" ook in Nederland worden verkocht, de "Combi Mover" past onder de meeste enkel- en dubbelas caravans, de mover kan, indien gewenst, door uzelf gemonteerd worden met minimale technische kennis met behulp van een zeer gedetailleerde handleiding.

garantie

Halfautomatische mover

Handmatig op- en afdraaien van de rollen aan een kant. Bovendien de mogelijkheid om te upgraden naar volautomatische mover op een later tijd stip.
Bestellen
garantie

Automatische mover

Elektrisch op- en afdraaien (afstandsbediening). Zeer sterk, lichtgewicht en top kwaliteit componenten dragen allen bij tot vele jaren probleemloos (ver)plaatsen van de caravan.
Bestellen

+Zeer krachtig: de kracht wordt via de grote aluminium rollen op de banden overgebracht.

+Gritrollen: de mover is te leveren met gritrollen welke beter grip geven bij extreme weersomstandigheden.

+Lichtgewicht: vervaardigd van dun staal, verzinkt en gepoedercoat en aluminium waar mogelijk.

+Betrouwbaar: vervaardigd volgens ISO 9001:2000. Bodemvrijheid door compacte constructie en banden sparende aluminium rollen.

+Smart elektronisch controle system: uitstekende afstandsbediening, 2-weg communicatie met centrale controle unit (alle belangrijke systeem informatie is zichtbaar op de afstandsbediening zoals, accu niveau, afstand, mover status, overbelasting), soft-start, energie besparende technologie.